Over Sjaak van Schie BV

Sjaak van Schie BV is een betrouwbaar en duurzaam bedrijf gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige Hydrangeas. Deze uitbundig bloeiende potplant leveren wij in verschillende opkweekstadia: van stek tot eindproduct. Met vestigingen in Nederland en een buitenlandse vestiging in Portugal zijn we in staat jaarrond te leveren. Ook na levering staan we klaar voor onze afnemers. Met deskundig teeltadvies en teeltbegeleiding op locatie helpen we hen om een goed en mooi eindproduct te kweken. Sjaak van Schie BV levert kwaliteit zonder compromissen. Al sinds 1980. Benieuwd hoe dit de afgelopen 40 jaar is verlopen? Bekijk de interactieve tijdlijn.

Van stek tot bloeiende plant

De stekken telen wij op een moderne kwekerij in Portugal. Daar produceren we jaarrond stek onder leiding van Portugees management. Na het oogsten van de stekken volgen zorgvuldige controles om de kwaliteit te waarborgen. Voor de bewortelde stekken ligt de focus op het afleveren van afgeharde en gelijke partijen Hydrangea's. Daarna gaat het stekmateriaal op transport naar de kwekerijen in Nederland of wordt in Portugal verder opgekweekt tot halfwas planten. Onze klanten kunnen deze halfwas planten vervolgens afkweken tot een mooi, bloeiend eindproduct. 

Meer dan alleen...

...een betrouwbare, flexibele en innovatieve partner. Continu zijn we op zoek naar nieuwe technieken en ontwikkelingen om zo producten van de beste kwaliteit te kunnen leveren. Natuurlijk heeft elke klant andere wensen. Daarom leveren we maatwerk en denken mee. Wij staan onze klanten graag persoonlijk te woord en geven teeltadviezen voor het beste resultaat.

Duurzaam telen

Duurzaam produceren staat bij Sjaak van Schie BV hoog in het vaandel. We dragen onze verantwoordelijkheid voor milieu en omgeving. Onze planten worden duurzaam opgekweekt, met een minimum aan gewasbeschermingsmiddelen. Bovendien wordt veel van het water in onze kwekerijen hergebruikt. Onze milieubewuste visie ligt onder meer verankerd in onze MPS certificeringen.